news

В Alliance Novobud стартували продажі квартир з ремонтом

21.02.2024

Київ, Україна

Квартири з ремонтом — популярна сьогодні опція на ринку новобудов. Все більше українців обирають нове житло з ремонтом, щоб пришвидшити та спростити процес заселення в новобудову. Alliance Novobud оголосив про старт проєкту під назвою Alliance Prostir — квартири з ремонтом від забудовника. Першими послугою зможуть скористатися майбутні мешканці броварських житлових комплексів девелопера —  Krona Park II, Madison Gardens та «Лавандовий». І, що важливо, на оздоблення надаватиметься річна гарантія.   

«Ми готувалися до запуску квартир з ремонтом ще з минулого року: викристалізовували підхід, підшуковували, обирали постачальників та будматеріали для оздоблення, створювали дизайн тощо. Впевненості в тому, що така опція ставатиме популярнішою, надавали програми «єОселя» та «єВідновлення». Переважна частина покупців, які оформляють угоди за ними, запитують саме про помешкання з готовими ремонтами. Сьогодні ми готові запропонувати покупцям універсальний варіант оздоблення, який дозволить господарю квартири створити гармонійний, сучасний інтер’єр. Помешкання буде максимально підготовленим до заселення, залишиться лише завезти техніку та меблі. В подальшому плануємо запропонувати ширший вибір дизайнів та наповнення» — зауважила Ірина Міхальова, CMO Alliance Novobud.

20 лютого родина з Броварщини оформила угоду із застосуванням сертифіката за програмою «єВідновлення» та стала першим власником квартири у житловому комплексі Krona Park II, в якій ремонт буде зроблений силами забудовника. За словами голови родини, стояло завдання знайти саме квартиру з ремонтом, щоб швидше заселитися й не витрачати час:

«Чесно кажучи, не маємо ні сил, ні бажання займатися організацією ремонту: шукати та контролювати бригаду, а знайти її наразі практично нереально, їздити магазинами, моніторити акції, звозити будматеріали. Наша родина пережила величезний стрес через втрату дому, тож хочеться за компенсовані державою кошти отримати готове житло, заїхати та розпочати нове життя» — поділився чоловік.

Окрім варіанту готового для заселення оздоблення забудовник планує запропонувати квартири з ремонтом White box. В такому варіанті будуть виконані всі чорнові роботи (бетонна стяжка підлоги,  вирівнювання, ґрунтування й тинькування стін, підготовка стель тощо), встановлені радіатори опалення, заведені у квартиру комунікації.

Завітавши в офіс продажу Alliance Novobud, ви отримаєте вичерпну інформацію про можливі варіанти придбання квартир з ремонтом, побачити зразки матеріалів, які використовуються, та ознайомитися з візуалізаціями. Експерти з нерухомості допоможуть підібрати найкращі варіанти нового житла та сформувати зручні умови оплати.

Адреса офісу продажу Alliance Novobud: м. Бровари, вул. В. Чорновола, 8A, тел. +38 (044) 344-08-23.