news

В Alliance Novobud оформили ще одну квартиру за програмою «єОселя»

12.05.2023

Київ, Україна

12 травня у центральному відділенні АБ «Укргазбанк» відбулося оформлення чергової квартири за програмою «єОселя». Щасливим власником однокімнатного помешкання в готовому будинку житлового комплексу Madison Gardens від Alliance Novobud став молодий киянин військовослужбовець.

«Дуже раді, що після перерви у фінансуванні програми знову маємо оформлення. Сказати, що «єОселя» має попит, це нічого не сказати — вона має величезний відгук з боку українців. Наразі ми маємо понад десять погоджених заявок, які очікують на транші. Ще стільки ж у процесі погодження. Дуже сподіваємося на повернення достатнього фінансування, аби ще більше українських родин отримали можливість реалізувати свою мрію про власне сучасне житло» — прокоментувала Ірина Міхальова, директорка з маркетингу Alliance Novobud.  

Паралельно з державною іпотечною програмою «єОселя» в Alliance Novobud діє спеціальна програма для військовослужбовців. Основні умови програми: придбання квартири в розтермінування до 18 місяців без дорожчання та з першим внеском від 30%. Придбати квартиру за спецпрограмою можуть особисто військовослужбовці або члени їхньої родини (батьки, дружина/чоловік, діти, брат/сестра).

Більше інформації про усі доступні програми та умови у відділах продажу житлових комплексів Krona Park II, Madison Gardens, «Лавандовий»: м. Бровари, вул. В. Чорновола, 8A, тел. +38 (044) 344-08-23, Montreal House та Illinsky House: м. Київ, вул. Іллінська, 22, тел. +38 (044) 344-06-91.