news

Ірина Міхальова стала спікером Ukrainian development meeting

14.11.2022

Київ, Україна

10 листопада професійне об'єднання девелоперів житла RED COMMUNITY в партнерстві з онлайн-сервісом для вибору новобудов ЛУН провели масштабний захід Ukrainian development meeting. Девелопери з усієї України отримали можливість поспілкуватись та отримати практичну інформацію про те, як працювати в умовах воєнного стану, як втримати бізнес різного масштабу, як змінився інвестор і як спонукати його до купівлі, чим держава планує допомогти ринку тощо. Захід був проведений в офлайн та онлайнформатах, а отже його змогли відвідати кількасот гостей з різних куточків світу.

Спікерами заходу стали представники великих та досвідчених девелоперів, представники влади та державних структур, експерти ринку нерухомості й не тільки. Запрошеним гостем блоку «СПИТАЙ ЕКСПЕРТА — відкритий мікрофон» стала Ірина Міхальова, директорка з маркетингу Alliance Novobud. В рамках цього блоку експерти відповідали на питання присутніх щодо маркетингових стратегій й особливостей продажів у наш складний час.   

Як же продавати нерухомість сьогодні? Ірина Міхальова розповіла з власного досвіду, як спонукати клієнтів до купівлі: спеціальні пропозиції з фіксуванням курсу, створення програм розтермінування без дорожчання від забудовника, ну і, звичайно, впровадження державної програми «єОселя», яка сьогодні має усі шанси стати головним драйвером ринку. Попри всю складність ситуації з обстрілами, перебоями зі світлом та зв’язком ринок новобудов продовжує відновлюватися, а отже його гравцям потрібно просто продовжувати виконувати свої зобов’язання, бути гнучкими та винахідливими й не падати духом:

«Як показав досвід, у день обстрілу активність інвесторів дійсно падає. Але вже через день-два зацікавленість до новобудов повертається, кількість дзвінків зростає, зустрічі в офісах продажу призначаються» — зазначила Ірина Міхальова.   

Одним з найголовніших результатів заходу став відкритий діалог між представниками девелоперів та представниками влади, державних органів й банківських установ, які змогли обговорити проблеми якісного запуску державної іпотечної програми «єОселя».