news

Динаміка будівництва об’єктів Alliance Novobud за жовтень 2023 року

01.11.2023

Київ, Україна

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Шановні клієнти, звітуємо щодо динаміки будівництва у жовтні на всіх майданчиках Alliance Novobud. 

Illinsky House, м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 21

Будинок 1
Роботи з влаштування навісного вентильованого та мокрого фасадів наближаються до фіналу. Тривають роботи з влаштування мокрого фасаду (готовність — 90%) та кахлів на балконах.

Проводиться комплекс робіт в електрощитових. Монтуються світильники на фасаді (підсвічування). Монтаж металоконструкцій огородження балконів триває.

Будинок 2
Роботи з влаштування мокрих фасадів наближаються до фінішу. Роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду практично завершені.

Роботи з оздоблення місць загального користування (сходові клітини, коридори, холи) виконані на 95%. Триває монтаж кахлів на балконах.

Проводиться комплекс робіт в електрощитових. Монтуються світильники на фасаді (підсвічування). Триває монтаж металоконструкцій огородження балконів.

Загальнобудинкові роботи
Виконуються роботи з благоустрою (зона внутрішнього дворика над стилобатною частиною) — влаштування бортів та клумб, завезено ґрунт, тривають роботи під монтаж фігурних елементів мощення. Виконуються роботи з влаштування фігурних елементів мощення на ділянці примикання до суміжної ділянки з боку вулиці Набережно-Хрещатицької. Тривають роботи з блискавкозахисту,  пусконалагодження інженерних систем та гідравлічних випробувань. Триває оздоблення центрального піддашка.

Щодня на майданчику працюють від 80 до 83 будівельників.

Montreal House, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 102 (літера «У»)/вул. Антоновича, 83

Блок 1
Проводяться роботи з влаштування покрівлі.

Блок 2
Триває монтаж світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій Reynaers на фасаді з внутрішнього двору.

Блок 3
Монолітні роботи за прибудовою (дитячий садочок) підходять до фінішу. Тривають роботи з влаштування стін та перегородок. Триває монтаж покрівлі. Стартували роботи з будівництва котельні — залита стяжка та виконана гідроізоляція.

Блок 4
Тривають роботи з влаштування стін та перегородок.

Загальнобудинкові роботи
Триває монтаж металоконструкцій — пожежні драбини на фасаді. 

Щодня на майданчику працюють від 26 до 31 будівельника.

Krona Park II, Київська область, м. Бровари, вул. Симоненка Василя, 32

Будинок 3
Триває монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ — готовність 80% (секція 3.2), завіз конструкцій на секцію 3.1. Роботи з влаштування покрівлі виконані на 95%.  

Будинок 4
Виконуються роботи з влаштування покрівлі. Готовність 75%.

Будинок 5
Виконані роботи з випробування паль.

Будинок 8
Тривають роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — 95%.

Влаштування покрівлі виконане на 35%.  

Будинок 9
Роботи з влаштування покрівлі виконані на 95%.

Будинок 10
Роботи з влаштування покрівлі виконані на 85%.

Будинок 12
Тривають активні роботи з влаштування монолітного каркаса будівлі — готовність 55%. Стартували роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — 15%.

Будинки 14 та 16
Завершено програму випробування паль.

«Лавандовий», м. Бровари, вул. В. Чорновола

Будинок 1
Тривають оздоблювальні роботи місць загального користування та технічних приміщень. Виконуються й роботи з гідроізоляції й утеплення підземної частини каркаса. Триває монтаж світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій. Влаштування внутрішніх інженерних мереж (електропостачання, водопостачання, опалення та вентиляції). Тривають роботи з влаштування покрівлі. Встановлені квартирні двері.   

Триває влаштування промислової підлоги паркінгу.

Будинок 2
Тривають роботи з влаштування внутрішніх інженерних мереж: водопостачання та каналізації, електрики. Монтаж вікон ПВХ завершений.

Загальнопроєктні роботи
Проводяться земляні роботи (благоустрій території). Активно проводяться роботи з влаштування зовнішніх інженерних мереж.

Madison Gardens, м. Бровари, вул. Київська

Будинок 3
Триває влаштування фасаду — готовність 85%. Монтаж ізоляції ІТП виконаний на 50%. Влаштування стояків опалення та водопроводу виконане на 95%. Тривають роботи з оздоблення місць загального користування — з 1 по 10 поверх готовність 75%, штукатурення 1 поверху виконана на 50%.  Влаштування паркану триває. Влаштування накривок парапету виконане на 75%. Монтаж слабострумних мереж готовий на 55%.

Триває пусконалагодження ліфтового обладнання. Монтаж електрощитової, поверхових щитів, електропроводки.