news

Динаміка будівництва об’єктів Alliance Novobud за лютий 2023 року

01.03.2023

Київ, Україна

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Шановні клієнти, звітуємо щодо динаміки будівництва у лютому на всіх майданчиках Alliance Novobud.  

Illinsky House, м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 21

Будинок 1

На 80% виконані роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду. Тривають роботи з влаштування мокрого фасаду (виконується утеплення без фінішного оздоблення) — виконані на 75%.

Роботи з встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання та слабострумних мереж виконані на понад 90%.  

Роботи зі встановлення системи опалення та водопроводу підходять до завершення. Готовність — понад 90%. Тривають роботи з оздоблення місць загального користування (сходові клітини, коридори, холи) — готовність 70%.

Будинок 2

Роботи з влаштування мокрих фасадів тривають. Освітлення фасаду виконане на майже 80%. Роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду виконані на 25%.  

Роботи зі встановлення електропостачання виконані на понад 90%. Тривають роботи з оздоблення місць загального користування (сходові клітини, коридори, холи) — готовність 55%.

Паркінг

Проводяться роботи з оздоблення самого паркінгу та місць загального користування. Готовність — 30%.  

Загальнобудинкові внутрішні інженерні мережі

Виконуються роботи з влаштування ЦТП. Готовність — 20%.

Montreal House, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 102 (літера «У»)/вул. Антоновича, 83

Блок 1 (секція №1)

Стартували роботи з підготовки ліфтових шахт до монтажу обладнання.

Блок 2 (секції №2 та №3)

Відновлено роботи з влаштування фасаду СПОК алюміній. Готовність 30%. Завершені роботи з підготовки ліфтових шахт до монтажу обладнання.

Блок 3 (секція №4)

Проводяться роботи з влаштування металевих конструкцій «Корони». Тривають роботи з підготовки ліфтових шахт до монтажу обладнання.

Блок 4 (секція №5)

Завершені роботи з підготовки ліфтових шахт до монтажу обладнання.

Krona Park II, Київська область, м. Бровари, вул. Симоненка Василя, 32

Будинок 3

Ведуться роботи з влаштування зовнішніх інженерних мереж (внутрішньомайданчикові).

Будинок 4

Тривають роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — майже 80%. Ведуться роботи з влаштування зовнішніх інженерних мереж (внутрішньомайданчикові).

Будинок 6

Влаштування вхідних груп та вітражів завершене. Система опалення готова на 85%. Системи водопостачання та каналізації виконані на понад 90%, протипожежний захист практично готовий. Зовнішнє освітлення виконане на 70%. Благоустрій прибудинкової території: чорновий виконаний на 80%, фінішний на 35%.

Будинок 7

Влаштування вхідних груп та вітражів завершене. Система опалення готова на понад 85%. Системи водопостачання та каналізації, протипожежний захист практично готові. Слабострумні мережі встановлені на понад 95%. Влаштування стяжок виконане. Роботи з влаштування оздоблення місць загального користування: оздоблення стін та стель — 95%, підлоги на 95%). Влаштування ІТП виконане на понад 90%. Зовнішнє освітлення виконане на 70%. Благоустрій прибудинкової території: чорновий виконаний на 80%, фінішний на 35%.

Будинок 8

Тривають роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — майже 30%. Виконувалися роботи з бетонування парапету.  

Будинок 9

Тривають роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — 20%.

Будинок 10

Тривають роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — 15%. Тримають монолітні роботи — армування плити. Готовність моноліту — понад 92%.  

Будинки 12, 14

Підготовка будівельних майданчиків під наступні етапи робіт.

 «Лавандовий», м. Бровари, вул. В. Чорновола

Будинок 1

Роботи з влаштування покрівлі в процесі: секції 1-7 (готовність 85%), секція 8 (готовність 60%), секція 9 (готовність 2%). Ведуться роботи з влаштування мокрого фасаду (утеплення). Готовність — понад 80%.

Будинок 2

Роботи з влаштування покрівлі виконані на 70%.

Madison Gardens, м. Бровари, вул. Київська

Будинок 3

Проводяться роботи з влаштування фасадів (холодні переходи). Тривають супутні роботи з бетонування стояків К1 — 50% готовності.

Будинок 4

Триває монтаж алюмінієвих конструкцій 1-го поверху. Готовність — 70%. Супутні роботи: монтаж огороджень отворів покрівлі виконаний, монтаж решіток вентиляційних шахт покрівлі виконаний, також завершені роботи з цегляної кладки в підвальному приміщенні.