news

Динаміка будівництва об’єктів Alliance Novobud за квітень 2023 року

01.05.2023

Київ, Україна

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Шановні клієнти, звітуємо щодо динаміки будівництва у квітні на всіх майданчиках Alliance Novobud. 

Illinsky House, м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 21

Будинок 1
Тривають роботи з влаштування навісного вентильованого та мокрого фасаду. Роботи з встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання та слабострумних мереж виконані на понад 95%. Оздоблення місць загального користування (сходові клітини, коридори, холи) виконане на 80%.

Стартували роботи з встановлення металоконструкцій з огородження сходових клітин.

Будинок 2
Роботи з влаштування мокрих фасадів та їхнього освітлення тривають. Роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду виконані на 30%. 

Роботи з встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання виконані на понад 95%. Тривають роботи з оздоблення місць загального користування (сходові клітини, коридори, холи) — готовність 70%. Завершуються роботи зі встановлення протипожежного захисту.

Паркінг
Проводяться роботи з оздоблення самого паркінгу та місць загального користування. Готовність — 80%. Розпочалися роботи з влаштування підлоги паркінгу. Встановлені протипожежні ворота та ролети. Завершуються роботи зі встановлення протипожежного захисту.

Загальнобудинкові внутрішні інженерні мережі
Виконуються роботи з влаштування ЦТП. Готовність — 50%. Змонтовано помпову станцію. Ведеться монтаж КІП та пусконалагоджувальні роботи. Проведені роботи з підключення будинків до електропостачання за тимчасовою схемою. 

Montreal House, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 102 (літера «У»)/вул. Антоновича, 83

Блок 2 (секції №2 та №3)
Проводяться роботи з влаштування фасаду СПОК алюміній. Готовність 70%. 

Блок 3 (секція №4)
Тривають земляні роботи (розробка ґрунту). Проводяться роботи з гідроізоляції підземної частини каркаса. Відновилися роботи з влаштування металоконструкцій («Корона»).

Відновив роботу баштовий кран, продовжуються й монолітні роботи.

Krona Park II, Київська область, м. Бровари, вул. Симоненка Василя, 32

Будинок 3
Триває підготовка будівельного майданчика під наступні етапи будівельно-монтажних робіт.

Будинок 4
Тривають роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — 90%.

Будинок 6
Монтаж систем опалення, водопостачання та каналізації практично завершений. Зовнішнє освітлення виконане повністю. Благоустрій прибудинкової території: чорновий завершений, фінішний виконаний на 75%. Клінінг виконаний на 80%.

Будинок 7
Система опалення готова на понад 90%. Роботи з влаштування оздоблення місць загального користування практично виконані повністю. Влаштування ІТП завершене. Зовнішнє освітлення виконане. Благоустрій прибудинкової території: чорновий завершений, фінішний виконаний на 75%. Клінінг виконаний на 70.

Будинок 8
Тривають роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — понад 40%. Основні монолітні роботи завершені. 

Будинок 9
Тривають роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — понад 50%.

Будинок 10
Тривають роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — понад 55%. Основні монолітні роботи завершені. 

Будинок 12
Відновилися роботи з влаштування монолітного каркаса будівлі. 

Будинок 14
Підготовка будівельного майданчика під наступні етапи робіт.

 «Лавандовий», м. Бровари, вул. В. Чорновола

Будинок 1
Роботи з влаштування покрівлі в процесі: секції 1-7 (готовність 90%), секція 8 (готовність 90%), секція 9 (готовність 50%). Ведуться роботи з влаштування мокрого фасаду (утеплення). Готовність — понад 85%. Відновлені роботи з влаштування стяжки.

Будинок 2
Роботи з влаштування покрівлі виконані на понад 85%. Ведуться роботи з влаштування фасадів. Готовність понад 35%. Проводяться роботи з влаштування зовнішніх інженерних мереж.
 

Madison Gardens, м. Бровари, вул. Київська

Будинок 3
Монтаж алюмінієвих конструкцій на 1-му поверсі виконаний на 80%. Триває монтаж пожежного водопроводу — виконаний на 45%. Також триває оздоблення місць загального користування.   

Будинок 4
Влаштування перегородок з газоблоку 6-го поверху виконане на 30%. Триває монтаж та підключення радіаторів опалення — виконано 85% робіт. Монтаж поручнів на території комерційних приміщень виконаний на 50%. Монтаж ІТП виконаний на 25%. 

Паркінг
Монтаж металоконструкцій виконаний на 25%. Стартують роботи з благоустрою.