news

Динаміка будівництва об’єктів Alliance Novobud за грудень 2022 року

26.12.2022

Київ, Україна

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Шановні клієнти, вітаємо з прийдешніми новорічними святами та ділимося з вами динамікою будівництва за грудень на всіх майданчиках Alliance Novobud.  

Illinsky House, м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 21

Будинок 1
На 55% виконані роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду. На фініші роботи зі встановлення його освітлення. Тривають роботи з влаштування мокрого фасаду — виконані на 50%.

Роботи з встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання та слабострумних мереж добігають кінця.

Активно ведуться роботи з встановлення помпової станції. Готовність — 95%. Монтаж інженерних люків готовий на 80%. Ведуться роботи з влаштування закладних деталей огороджень балконів. Готовність — 80%.

Тривають роботи з оздоблення місць загального користування (сходові клітини, коридори, холи) — готовність 40%.


Будинок 2
Ведуться роботи з влаштування мокрих фасадів — виконані на 75%. Триває встановлюється освітлення фасаду.

Встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання, пожежного захисту та слабострумних мереж на фінальній стадії. Тривають роботи з пусконалагодження ліфтового обладнання.

Активно ведуться роботи з встановлення закладних деталей огороджень балконів. Готовність — 50%.

Тривають роботи з оздоблення місць загального користування (сходові клітини, коридори, холи) — готовність 25%.


Паркінг
Монтаж систем димовидалення добігає до фінішу.  


Внутрішній двір (стилобатна частина) та благоустрій
Готовність облаштування проїздів та тротуарів (-1 рівень) понад 25%.

Готовність облаштування проїздів та тротуарів (патіо) 25%.

Готовність облаштування проїздів та тротуарів (вхід зі сторони ІІ черги) понад 25%.


Montreal House, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 102 (літера «У»)/вул. Антоновича, 83

Блок 1 (секція №1)
Добігають кінця роботи зі зведення цегляних стін та перегородок. Готовність — понад 90%. Влаштування «Корони» КЗ (декоративний елемент/монолітний залізобетон) виконане на 95%. Стартували роботи зі встановлення системи вентиляції — монтаж повітропроводів на технічному поверсі.


Блок 2 (секції №2 та №3)
Ведуться роботи з влаштування фасаду СПОК алюміній. Готовність 25%. Завершені роботи з оздоблення ліфтових шахт для подальшого монтажу ліфтів. Ліфтове обладнання для Блоку 2 вже доставили на будмайданчик.


Блок 3 (секція №4)
Монолітний каркас готовий на понад 90%. Активно ведуться роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — понад 70%. Монтаж «Корони» на покрівлі виконаний на 85%.


Блок 4 (секція №5)
Активно ведуться роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — понад 70%. Роботи з влаштування покрівлі виконані на 65% (нижній шар + розуклонка). Завершені роботи з оздоблення ліфтових шахт для подальшого монтажу ліфтів. Очікується доставлення ліфтового обладнання.


Паркінг
Влаштування монолітного каркаса готове на 65%. Роботи зі зведення стін та перегородок виконані на 30%.


Krona Park II, Київська область, м. Бровари, вул. Симоненка Василя, 32

Будинок 3
Зведення стін та перегородок виконане на 90%. Влаштування покрівлі у секції 2 готове на 60%.


Будинок 4
Активно ведуться роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність —  понад 70%, виконані роботи на 1, 11, 12 та 13 поверхах.


Будинок 6
Будівельні роботи все ближче до завершення. Влаштування вхідних груп та вітражів виконані на понад 90%. Система опалення готова на 80%. Майже завершені електромонтажні роботи. Системи водопостачання та каналізації виконані на понад 85%, протипожежний захист готовий на 95%. Завершується монтаж мереж зовнішнього електропостачання.


Будинок 7
Влаштування вхідних груп та вітражів виконані на 40%. Система опалення готова на 85%. Майже завершені електромонтажні роботи. Готовність — понад 90%. Системи водопостачання та каналізації завершені на 95%, протипожежний захист готовий на понад 90%. Слабострумні мережі встановлені на понад 90%. Влаштування стяжок виконане на 95%. Добігають кінця роботи з влаштування оздоблення місць загального користування (тинькування, оздоблення стін, стель та підлоги). Влаштування ІТП завершене на 90%.  


Будинок 8
Роботи з влаштування монолітного каркаса виконані на понад 90%. Забетоновано плиту перекриття Секції 2. Тривають роботи зі зведення стін та перегородок на рівні 5 та 6 поверхів.


Будинок 9
Роботи з влаштування монолітного каркаса виконані на 95%. Тривають роботи зі зведення стін та перегородок на 3 та 4 поверхах.


Будинок 10
Роботи з влаштування монолітного каркаса виконані на 85% (горизонт 16-го поверху виконаний, виконується вертикал 16-го поверху). Тривають роботи зі зведення стін та перегородок.


Будинок 12
Ведуться роботи з влаштування монолітного каркаса. Готовність — понад 10% (вертикал 2-го поверху).


Будинок 14
Завершені роботи з влаштування випробувальних паль.


«Лавандовий», м. Бровари, вул. В. Чорновола

Будинок 1
Покрівлю влаштовано на понад 80%. Добігають кінця роботи з встановлення віконних конструкцій. Готовність — 98%.

Готовність мокрих фасадів — понад 75%. Монтаж металевих огороджень балконів готовий на 25%, а монтаж металевих огороджень сходових майданчиків холодних переходів виконаний на 70%. Стартували роботи з оздоблення місць загального користування. Встановлення дверних блоків до квартир виконане на 40%.


Будинок 2
Роботи з влаштування покрівлі виконані на 35%. Триває підготовка ліфтових шахт до монтажу обладнання.


Madison Gardens, м. Бровари, вул. Київська

Будинок 3
Прокладання мереж електропостачання готове на понад 80%, влаштування систем пожежогасіння на понад 75%, слабострумних систем на майже 90%. Тривають роботи з влаштування систем опалення, водопостачання та каналізації.

Стартували роботи з оздоблення місць загального користування.


Будинок 4
Проводяться роботи з оздоблення підвальних приміщень.