news

Динаміка будівництва об’єктів Alliance Novobud за березень 2023 року

03.04.2023

Київ, Україна

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Шановні клієнти, звітуємо щодо динаміки будівництва в перший місяць весни на всіх майданчиках Alliance Novobud.
 

Illinsky House, м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 21

Будинок 1
Тривають роботи з влаштування навісного вентильованого та мокрого фасаду. Роботи з встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання та слабострумних мереж виконані на 95%. Оздоблення місць загального користування (сходові клітини, коридори, холи) виконане на 75%.


Будинок 2
Роботи з влаштування мокрих фасадів та їхнього освітлення тривають. Роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду виконані на понад 25%.  

Роботи з встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання виконані на 95%. Тривають роботи з оздоблення місць загального користування (сходові клітини, коридори, холи) — готовність 65%.


Паркінг
Проводяться роботи з оздоблення самого паркінгу та місць загального користування. Готовність — 70%.  


Загальнобудинкові внутрішні інженерні мережі
Виконуються роботи з влаштування ЦТП. Готовність — 30%.


Montreal House, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 102 (літера «У»)/вул. Антоновича, 83

Блок 2 (секції №2 та №3)
Відновлено роботи з влаштування фасаду СПОК алюміній. Готовність 35%.  


Блок 3 (секція №4)
Проводяться земляні роботи (розробка ґрунту).

Проводяться роботи з влаштування тимчасових заїздів на територію  (в тому числі влаштування дорожніх плит) та роботи з виносу зовнішніх мереж електропостачання з-під плями забудови.


Krona Park II, Київська область, м. Бровари, вул. Симоненка Василя, 32

Будинок 3
Підготовка будівельного майданчика під наступні етапи робіт.


Будинок 4
Тривають роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — 80%.


Будинок 6
Система опалення готова на 90%. Системи водопостачання та каналізації виконані на понад 95%. Зовнішнє освітлення виконане на 90%. Благоустрій прибудинкової території: чорновий виконаний на понад 85%, фінішний на 50%.


Будинок 7
Система опалення готова на 90%. Роботи з влаштування оздоблення місць загального користування: оздоблення стін, стель та підлоги виконане на 98%. Влаштування ІТП виконане на 97%. Зовнішнє освітлення виконане на 90%. Благоустрій прибудинкової території: чорновий виконаний на понад 85%, фінішний на 50%.


Будинок 8
Тривають роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — 35%. Виконувалися монолітні роботи з бетонування парапету.  


Будинок 9
Тривають роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — 35%.


Будинок 10
Тривають роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — 35%. Тримають монолітні роботи — влаштування парапету. Готовність моноліту — 95%.  


Будинок 12
Підготовка будівельного майданчика під монолітні роботи.


Будинок 14
Підготовка будівельного майданчика під наступні етапи робіт.

 «Лавандовий», м. Бровари, вул. В. Чорновола

Будинок 1
Роботи з влаштування покрівлі в процесі: секції 1-7 (готовність 85%), секція 8 (готовність 85%), секція 9 (готовність 20%). Ведуться роботи з влаштування мокрого фасаду (утеплення). Готовність — понад 85%.


Будинок 2
Роботи з влаштування покрівлі виконані на понад 75%. Ведуться роботи з влаштування фасадів. Готовність 30%. Проводилися роботи з влаштування зовнішніх інженерних мереж.  


Madison Gardens, м. Бровари, вул. Київська

Будинок 3
Проводяться роботи з влаштування фасадів (холодні переходи). Проводиться монтаж пожежного водопроводу. Надійшли алюмінієві конструкції для 1-го поверху.  


Будинок 4
Завершений монтаж алюмінієвих конструкцій 1-го поверху. Триває монтаж металевих огороджень сходових маршів та радіаторів опалення.