news

Артпроєкт «Дім нашої сили» за участю майбутніх резидентів Montreal House створили в Alliance Novobud

14.07.2023

Київ, Україна

image
image
image
image
image
image
image
image
image

Цієї весни в Alliance Novobud створили декілька фотопроєктів, які були відзняті на столичних будівельних майданчиках девелопера. Перші два були присвячені весні, жінкам, корінним киянам та Подолу. Новий творчий фотопроєкт присвятили майбутнім резидентам Montreal House, що зводиться в діловому центрі столиці, поблизу костелу Святого Миколая. Історія про створення артпроєкту вийшла на шпальтах інтернет-видання про життя столиці Вікенд у Києві.

За задумом авторів проєкту на світлинах відобразили незабутні миті перебування майбутніх мешканців в будинку, що ще зводиться. Для більшості героїв проєкту це було вперше. До реалізації фотопроєкту залучили фотографа Сергія Кустова, який вирізняється власним неординарним стилем фотографування. Переважна більшість робіт Сергія — чорно-білі світлини в жанрі документальної фотографії. Не став виключенням і фотосет з майбутніми резидентами Montreal House. Майстру вдалося вловити та показати моменти перших вражень від локації, яка в майбутньому стане новою домівкою героїв: тут і споглядання героями дивовижних краєвидів, які відкриваються з вікон квартир, і перші враження від величності лобі, яке матиме 9-метрову висоту та під’їзну підковоподібну алею наче в готелі Hilton Kyiv, і відчуття впевненості у результаті, яке виникає під час спостереження за роботою будівельників тощо.

Герої артпроєкту «Дім нашої сили» — закохані у Київ люди, які не уявляють своє життя без столичного ритму та можливостей. Вони свідомо обрали квартиру саме в діловому серці мегаполіса, розуміючи усі переваги такого розташування й оцінивши трендовість архітектурного рішення та наповнення концепту об’єкта:

Валентин та Мирослава, прихильники центральних районів Києва, давно тут мешкають та цінують їхню інфраструктуру. Родина придбала квартиру як майбутнє родинне гніздечко для сина.

Андрій, успішний айтівець, який не уявляє своє життя без сучасних технологій та подорожей.  Передусім цінує комфорт у пересуванні містом, зокрема, зручний доступ до ділових столичних локацій.         

Ксенія, мрійлива та водночас прагматична киянка, для якої має значення не лише місце розташування оселі, а й висока якість будівництва, інфраструктурне наповнення комплексу та консьєрж-сервіс на п’ять зірок.      

«Будівництво преміального житлового комплексу Montreal House припало на складний тривалий період життя країни — спочатку локдаун та пандемія, а пізніше війна. Ми особливо вдячні клієнтам, які не побоялися інвестувати в нерухомість у ці буремні часи, адже вони стали для нас справжнім натхненням. Тож і сьогодні ми продовжуємо активно будувати комплекс: зростають стіни квартир, встановлюється панорамне скління фасадів, укладаються комунікації, зводиться «корона», дах тощо. Цей арт-проєкт став нашим компліментом сміливим та цілеспрямованим майбутнім мешканцям Montreal House. На цьому ми не ставимо крапку, адже з часом плануємо організувати виставку світлин фотопроєкту та запросити всіх інвесторів Montreal House для знайомства. Не виключено, що ці мистецькі фотороботи прикрасять громадські простори комплексу — бібліотеку, лобі» — розказала Ірина Міхальова,  CMO Alliance Novobud.