news

Alliance Novobud та ГО «Броварська громада» облаштували перший пункт незламності відповідального бізнесу

17.01.2023

Київ, Україна

12 січня у підвальному приміщенні будинку житлового комплексу Krona Park II, що у Броварах, відкрився перший пункт незламності відповідального бізнесу. Реалізували проєкт ГО «Броварська громада» та девелопер Alliance Novobud. Відкриття пункту незламності відбулося в рамках соціально-відповідальної діяльності девелопера, результатом якої є ціла низка цікавих й корисних ініціатив на благо міста.

Окрім безпеки та тепла, тут завжди є світло, інтернет та можливість пригоститися чаєм. Потурбувалися тут і про окремі робочі комфортні місця — їх аж 20. Приміщення також облаштоване великою кількістю розеток, тож відвідувачі можуть без проблем підзарядити свою техніку.

«Завдяки тому, що пункт незламності знаходиться у цоколі будинку, під час повітряної тривоги броварчани можуть спокійно залишатися в приміщенні, яке виконує ще й функцію укриття. Тут багато простору та місць для сидіння, тож окрім безпеки відвідувачі мають комфортні умови для роботи та відпочинку» — зазначила Ірина Міхальова, директорка з маркетингу    девелопера Alliance Novobud.

Перший пункт незламності відповідального бізнесу знаходиться за адресою: м. Бровари, вул. Чорновола, 8, й працює щоденно з 10:00 до 21:00.