news

Alliance Novobud створив чат-бот, який відповідає на фінансові питання щодо розтермінування

15.05.2023

Київ, Україна

Девелопер Alliance Novobud створив зручний інструмент — чат-бот у месенджері Telegram, який відповідає на фінансові питання щодо розтермінування. Після проходження верифікації за номером телефону, клієнти компанії, які придбали нерухомість в розтермінування, зможуть отримати наступну інформацію:

  • Суму щомісячного платежу;
  • Суму простроченої заборгованості;
  • Суму залишку за договором;
  • Суму штрафних санкцій.

Також чат-бот, за запитом користувача, згенерує рахунок для оплати.

Чат-бот можна знайти в месенджері Telegram за псевдонімом @anb_official_bot. Посилання на чат-бот також розміщенні на всіх сайтах девелопера: офіційний сайт https://www.anbud.ua/  — в розділі Сервіси для клієнтів та у футері сайту; на інтернет-майданчиках усіх житлових комплексів як окремий блок та у вигляді QR-коду у футерах сайтів.

«Alliance Novobud продовжує рухатися шляхом диджиталізації своїх послуг. Що більше сервісів будуть доступними онлайн, то більше клієнтів зможуть скористатися ними без зайвих дзвінків та відвідувань відділів продажу. Сьогодні ми презентували чат-бот, користувачами якого є покупці, які придбали нерухомість за умовами розтермінування від забудовника. Частина з них перебувають за кордоном, частина тимчасово проживають в інших регіонах України, тож оперативне отримання фінансової інформації щодо угод неабияк спростить процес виконання їхніх умов» — зазначила Ірина Міхальова, директорка з маркетингу Alliance Novobud.            

Чат-бот абсолютно безпечний та простий у користуванні. Верифікація відбувається за номером телефону, який вказаний в Угоді на придбання нерухомості, та який має збігатися з номером користувача месенджера Telegram. Для отримання інформації достатньо здійснити кілька кроків, обравши потрібний функціонал.