news

Alliance Novobud підтримав Business Wisdom Summit

16.03.2023

Київ, Україна

image
image
image
15 березня у Києві відбувся Business Wisdom Summit, на якому обговорили дієві стратегії розвитку бізнесу за війни. Девелопер Alliance Novobud долучився до організації заходу, спікерами якого стали понад 15 власників великого бізнесу та управлінців. Говорили про стратегії, які допоможуть українським підприємцям відновити, релокувати, зміцнити й масштабувати бізнес.

Щороку саміт запрошує бізнес-практиків, надаючи тисячам слухачам перейняти їхній досвід та використати перевірені стратегії зростання бізнесу. Цього року на заході говорили про порятунок бізнесу за війни, маркетинг та комунікації в нових умовах, проактивні HR-стратегії, точки зростання повоєнної України та соціальну відповідальність бізнесу.

У межах Business Wisdom Summit також відбулися кілька дискусійних панелей, на яких провідні бізнес-фахівці обговорили нагальні питання для кожного, хто сьогодні тримає економічний фронт, та відкрите інтерв’ю з Данилом Гетманцевим.

Захід відвідали понад 200 гостей, які отримали не лише потужну базу практичних знань від спікерів, а й фірмовий мерч від Alliance Novobud.