news

В Alliance Novobud уклали першу угоду за програмою «єОселя» під 7%

14.08.2023

Kyiv, Ukraine

11 серпня в Alliance Novobud  уклали першу угоду за розширеною державною програмою «єОселя» під 7% річних в будинку, що будується. Банком-партнером виступив АТ «СКАЙ БАНК». Клієнт придбав трикімнатну квартиру в будинку під умовним номером 3 броварського житлового комплексу Krona Park II.

«На початку серпня п’ять будинків житлового комплексу Krona Park II, що наразі будуються, були акредитовані нашим партнером,  АТ «СКАЙ БАНК», за програмою «єОселя» під 3% та 7% річних. Квартири в цих будинках стали доступними до оформлення, що дозволило значно розширити продуктову пропозицію та ціновий діапазон. Це зі свого боку позитивно впливає на ухвалення рішення клієнтами про покупку. Вдячні банку-партнеру за плідну співпрацю, а покупцям за довіру та вибір наших комплексів» — зазначила Ірина Міхальова, CMO Alliance Novobud.

Життя в Krona Park II — це запорука спокою та розміреного темпу буття в одному з найзеленіших передмість столиці, гарантія зручного щоденного побуту у жвавому центральному районі Броварів. Завдяки вдалому розташуванню тут однаково зручно жити, відпочивати й розв’язувати щоденні побутові питання.

Більше інформації щодо умов участі в програмі «єОселя» у відділі продажу: м. Бровари, вул. В. Чорновола, 8A, тел. +38 (044) 344-08-23.