news

Перший «ПЕСтиваль» пройшов у Броварах: чим дивували та розважали гостей

04.07.2023

Kyiv, Ukraine

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

2 липня, у Міжнародний день собак, на території парку, поруч з житловим комплексом Krona Park, що у Броварах, пройшов «ПЕСтиваль». Захід організував девелопер Alliance Novobud — провідний забудовник містечка, який вже реалізував тут три житлові комплекси, а ще три перебувають на стадії будівництва.

Гостей заходу, чинних та майбутніх мешканців житлових проєктів Alliance Novobud, запросили на подію разом з їхніми домашніми улюбленцями. Аби було цікаво всім, організували велику кількість цікавих та пізнавальних локацій: господарі та їхні собачки відвідали консультації грумерів салону Supervit, зоопсихологів, ветеринарів клініки Real Vet, професійних дресирувальників тощо; дітлахів розважали аніматори та улюблений герой — Пес Патрон, а ще творчі майстерні та освітня ігрова програма від БФ Happy Paw. На території фестивалю працювали фірмові локації провідних брендів товарів для тварин: PURINA PRO PLAN, Royal Canin, Vetbio. Видовищний майстер-клас з дресирування тварин на території спеціально облаштованого забудовником майданчика для вигулу собак провів комплекс «Колізей».

Головною метою свята стала благодійна ініціатива в партнерстві з фондом Happy Paw, який опікується долею безпритульних котиків та песиків. Усі охочі змогли взяти участь в зборі коштів на підтримку тварин, евакуйованих з Херсонської області. Спільними зусиллями було зібрано 9 690  грн. Серед учасників збору розіграли понад 40 подарунків, які надали партнери заходу: PURINA PRO PLAN, Royal Canin, Vetbio. Долучився до призового фонду й організатор — девелопер  Alliance Novobud.

«Домашні улюбленці — це не просто тваринки, яких ми беремо на виховання, це повноцінні члени сім’ї. А сьогодні це ще й наш антистрес, наша розрада, яка допомагає пережити тривожні часи та події. Захід з нагоди Міжнародного дня собак став такою собі подякою песикам за їхню любов та відданість. Цього дня ми отримали дуже багато схвальних відгуків від гостей заходу, адже так важливо серед невпинного потоку негативних новин знаходити приводи для втіхи. Ми вдячні партнерам, які відгукнулися на пропозицію та допомогли зробити свято змістовним та корисним. Будуючи не лише житлові комплекси, парки, спортивні та дитячі майданчики, а й спеціальні майданчики для вигулу та тренування домашніх тварин, ми доводимо діями, що одна із задекларованих нами цінностей Pet-friendly — не просто слова. Ми вважаємо, що сучасний девелопмент це не лише про ефективний бізнес на будівництві нерухомості, а й про реальну турботу про добробут мешканців та їхніх хатніх улюбленців. Саме в такому парку з майданчиком і пройшов наш перший захід, який, впевнена, стане традиційним» — зазначила Ірина Міхальова, CMO Alliance Novobud.

Переглянути фотозвіт з події