news

Ірина Міхальова стала спікером RED by ЛУН CONNECTS-2023 «Що буде з ринком житла — кардинальні зміни фінансування і купівлі»

16.10.2023

Kyiv, Ukraine

13 жовтня у хабі UNIT.CITY відбулася щорічна велика зустріч представників девелоперського ринку, організована спільнотою RED Community та порталом ЛУН. Серед основних питань, які обговорювалися: З якими викликами стикнулись українські девелопери під час війни і як їх долати? Чи зберігається попит на новобудови і як змінилась поведінка покупців? Наскільки ефективно працює програма доступного кредитування житла «єОселя» та які кроки потрібно зробити для того, аби ця ефективність підвищувалася?

Одним зі спікерів заходу стала Ірина Міхальова, CMO Alliance Novobud. Пані Ірина поділилася з  присутніми методами впливу на продажі за умов турбулентності на основі досвіду девелопера, який відновив будівництво вже у квітні 2022 року та продовжує активно будувати й продавати протягом усього періоду повномасштабного вторгнення. 

У своєму виступі Ірина Міхальова торкнулася таких тем, як лідогенерація та конверсія — поточна ситуація з кількістю лідів за проєктами компанії, звідки вони надходять, яка їхня вартість та який відсоток реалізується в продажі; бюджетування, вплив рекламних креативів на продажі — які послання працюють найкраще; управління емоціями покупців — як комунікувати з чинними інвесторами та як залучати нових покупців, аби розвіювати усі їхні побоювання та страхи. Регулярні звіти з динаміки будівництва, заходи для мешканців готових будинків, різнопланові фотопроєкти на будівельних майданчиках як спосіб ефективних комунікацій та залучення покупців.     

Насамкінець пані Ірина виокремила чотири точки прориву, які, на її думку, допомогли в нарощенні продажів нерухомості Alliance Novobud: програма «єОселя» та покращення ситуації з її фінансуванням — сьогодні за програмою активно продаються усі броварські проєкти девелопера: Krona Park II, Madison Gardens та «Лавандовий», весняне повернення штатної ситуації з електроенергією, посилення протиповітряного захисту Київської агломерації завдяки Patriot, повернення мешканців Київщини з-за кордону після закінченням навчального року й бажання продовжити навчання дітей в Україні.