news

Alliance Novobud запускає рекламну кампанію «Квартира – то справжня Любов!»

01.02.2023

Kyiv, Ukraine

До Дня всіх закоханих Alliance Novobud запускає рекламну кампанію «Квартира – то справжня Любов!» зі спеціальними акційними пропозиціями для сімей та закоханих.

«Ми прагнемо створити не просто рекламу, а розказати нашим споживачам кілька натхненних історій про сім’ї, про моменти їхнього щастя та любові, які неодмінно пов’язані з квартирами, де ця любов народжується та зростає. Для участі в рекламному проєкті ми запросили кілька реальних родин, залучили українських дизайнерів, стилістів, фотохудожника та відзняли цілий фотосет. Ми дуже хочемо підтримати наших споживачів, митців, фешн-індустрію в цей нелегкий час, та сказати, що життя триває. Наші простори для вашої всеосяжної любові будуються, і ми всі маємо далі жити, творити та любити в них!», — зазначила директорка з маркетингу Alliance Novobud Ірина Міхальова.

Креативна команда відзняла кілька етапів любовної історії:

  • Коли все тільки починається (для цього періоду ідеальна квартира-студія)
  • Коли вона сказала "Так!" (тут в пригоді стане однокімнатне помешкання)
  • Коли вас стає більше (для цього періоду найкращий варіант — багатокімнатна квартира)
  • Коли починається нова історія… (а тут без нової квартири просто не обійтися!)

А головним посланням кампанії став слоган: Alliance Novobud — простори для любові!

Рекламна кампанія містить відразу кілька вигідних акційних пропозицій — під різні клієнтські запити та можливості. Сьогодні Alliance Novobud розвиває п’ять житлових проєктів — два з них у столиці (Illinsky House, Montreal House) та три у Броварах (Krona Park II, Madison Gardens та «Лавандовий»), тож вибір квартир дійсно великий та різноплановий. 

Клубний будинок Illinsky House: 14% вигоди на придбання квартири + бонус на вибір: або паркомісце в подарунок, або додаткова знижка у сумі 2,1 млн грн.

Житловий проєкт бізнес-класу Montreal House: 14% вигоди на придбання квартири + бонус на вибір: або паркомісце в подарунок, або додаткова знижка у сумі 1,4 млн грн.

Житловий комплекс Krona Park II: Розстрочка без дорожчання на 12 місяців з першим внеском 10%, а залишок в розтермінування з дорожчанням на 48 місяців; Знижка до 334 000 грн на колекцію з десяти дво-п’ятикімнатних квартир в готових будинках комплексу, за умови повної оплати.   

Житловий комплекс Madison Gardens: Розстрочка без дорожчання на 12 місяців з першим внеском 10%, а залишок в розтермінування з дорожчанням на 48 місяців; Знижка до 497 000 грн на 39 дво-шестикімнатних квартир в готових будинках комплексу, за умови повної оплати.

Житловий комплекс «Лавандовий»: Розстрочка без дорожчання на 12 місяців з першим внеском 10%, а залишок в розтермінування з дорожчанням на 48 місяців.

Замовте консультацію в експертів з нерухомості та дізнайтеся більше про акційні пропозиції у відділах продажу або за телефоном:

  • м. Бровари, вул. В. Чорновола, 8A, тел. +38 (044) 344-08-23
  • м. Київ, вул. Іллінська, 22, тел. +38 (044) 344-06-93

Акційна пропозиція діє до кінця лютого 2023 року.