news

Alliance Novobud презентував житлову програму для молодят

07.08.2023

Kyiv, Ukraine

До старту весільного сезону 2023 девелопер Alliance Novobud презентував житлову програму для молодят, за якою вони можуть придбати першу власну квартиру за кращими умовами. 

«Учасником програми може стати будь-яка новоспечена сім’я, яка під час відвідин офісів продажу Alliance Novobud пред’явить свідоцтво про одруження у 2023 році. Програма діятиме, до кінця осені, тож запрошуємо на консультацію й майбутніх наречених, аби обрати кращий варіант квартири, адже ми надаємо можливість забронювати бажану нерухомість» — зауважила Ірина Міхальова, CMO Alliance Novobud.  

Девелопер підготував спеціальну весільну колекцію квартир в преміальних комплексах, що активно будуються в столиці — Illinsky House та Montreal House та в кращих житлових комплексах, що активно будуються в передмісті столиці (м. Бровари) — Krona Park 2, Madison Gardens та «Лавандовий». До послуг молодят кілька варіантів умов придбання квартири:

  • Знижка до 15% за умови 100% оплати;
  • Програма розтермінування від забудовника без дорожчання на 18 місяців — дво- або трикімнатні квартири з першим внеском від 30%;
  • Програма розтермінування від забудовника до 5 років з першим внеском від 10% на квартири будь-якої площі;
  • Кредит за державною програмою «єОселя» під 7% річних у співпраці зі Sky Bank;
  • Кредит за державною програмою «єОселя» під 3% річних якщо це родина військовослужбовців, педагогів, науковців або лікарів.

Більше інформації щодо умов участі в програмі у відділах продажу Alliance Novobud:

м. Бровари, вул. В. Чорновола, 8A, тел. +38 (044) 344-08-23,

м. Київ, вул. Іллінська, 22, тел. +38 (044) 344-06-93.