news

Житлові комплекси Alliance Novobud беруть участь у програмі «єОселя»

03.11.2022

Kyiv, Ukraine

З 1 жовтня в Україні запрацювала пільгова іпотечна програма «єОселя». Придбати житло під 3% річних можуть певні категорії громадян: військовослужбовці, правоохоронці, лікарі, освітяни та науковці. А вже 31 жовтня стартувало бета-тестування програми у мобільному застосунку «Дія», що спростить процес подачі та зробить його доступнішим.

Тим часом за перший місяць роботи іпотечної програми було подано вже понад 11 тисяч заявок. Серед них і клієнти Alliance Novobud, які мають на меті придбати готове житло саме в броварських проєктах компанії: Krona Park II та Madison Gardens.

«Протягом жовтня ми спостерігали неабияке зростання зацікавленості програмою «єОселя» з боку наших клієнтів. Маємо вже й перші попередні погодження. Учасники програми планують придбати житло в наших броварських комплексах і вже збирають необхідний пакет документів» — розказала Ірина Міхальова, директорка з маркетингу Alliance Novobud.

Для участі в програмі «єОселя» необхідно подати відповідну заявку через держпортал «Дія», вказавши дані про бажане житло та банк, до якого заявник хоче надіслати заяву (в одній заяві можна обрати лише один банк). Заява може розглядатися банківською установою до 3 робочих днів. За результатом розгляду наданих даних банк зв’яжеться за телефоном або електронною поштою та повідомить про наступні кроки.

Учасником програми може стати повнолітній громадянин/ка України, який/а працює в одній з чотирьох зазначених категорій населення. Заявник не повинен мати у власності житло площею на понад 52,5 м2 + додаткові 21 м2 на кожного наступного члена сім’ї (чоловік/дружина, повнолітні діти). Також він повинен не бути учасником інших, оформлених раніше, пільгових іпотек.

Ознайомитися з переліком готових квартир в житлових комплексах Alliance Novobud, які доступні в придбання за програмою «єОселя», можна у відділі продажу: м. Бровари, вул. В. Чорновола, 8A, тел. +38 (044) 344-08-23. Експерти з нерухомості не лише проконсультують щодо квартир, а й підкажуть, як правильно заповнити заявку на порталі «Дія».