news

В Illinsky House облаштовують фасад

12.09.2022

Kyiv, Ukraine

image
image
image
image
В клубному будинку Illinsky House тривають роботи з влаштування комбінованого фасаду, який складається з двох технологій оздоблення: вентильованої та мокрої. Така комбінація забезпечує не лише естетичний вигляд будівлі, а й додаткові теплоізоляційні, звукоізоляційні та пожежобезпечні властивості.

Архітектура Illinsky House покликана підкреслити дбайливе ставлення до історії Подолу, тому домінантними матеріалами в оздобленні фасадів проєкту є: натуральний камінь, декоративна цегла та керамограніт. Це матеріали, що виготовляються провідними світовими виробниками: сірий матовий вапняк JURA GREY (Німеччина), вапняк білий матовий CALIZA CAPRI L (Іспанія), цегла керамічна неглазурована Feldhaus Klinker (Німеччина).

Самобутність та ексклюзивність клубного будинку Illinsky House підкреслить й архітектурно-декоративне освітлення фасаду, концепцію якого розробила відома міжнародна світлотехнічна компанія Expolight. У темний час доби освітлення вигідно підкреслюватиме стримане оздоблення класичного фасаду натуральними матеріалами.

Підсвічування включатиметься в автоматичному режимі й враховуватиме час доби та погодні умови. Також система дозволятиме контролювати яскравість освітлення. Архітектурно-декоративне освітлення фасаду монтують з високоякісних світлодіодних світильників та прожекторів іспанського виробника LEDS C4.

Компонентом фасаду також є панорамне скління, яке виконується з енергоефективних склопакетів в алюмінієвому профілі Reynaers (Бельгія). Панорамне скління візуально збільшує приміщення й забезпечує максимальну кількість природного освітлення.

Нагадаємо, що автором проєкту клубного будинку Illinsky House стала одна з кращих архітектурних компаній України – Творча Архітектурна Майстерня А. Пашенько. Два будинки у стилі неокласики спроєктовані з урахуванням особливостей історичної забудови Подолу. Для будівництва Illinsky House використовуються інноваційні технології та натуральні матеріали.

Більше інформації про клубний будинок Illinsky House та продаж квартир дізнавайтеся у клієнтському просторі за адресою: вул. Іллінська, 22 та за телефоном +38 (044)344-06-94.