news

Динаміка будівництва об’єктів Alliance Novobud станом на 4 жовтня 2022 року

04.10.2022

Kyiv, Ukraine

image
image
image
image
image
Сьогодні ми звітуємо про хід будівництва на усіх наших майданчиках станом на 4 жовтня 2022 року.

Житловий комплекс клубного формату, що зводиться в історичному серці Києва. Два будинки на 125 квартир з підземним паркінгом та просторами для відпочинку.

Будинок 1
Роботи з влаштування покрівлі завершені. Фасад світлопрозорий (вхідні групи) — 50%. Фасад світлопрозорий (ПВХ) — 90%. Фасад світлопрозорий (СПОК алюміній) — 100%. Активно ведуться роботи по влаштування НВФ фасаду. Він готовий на 45%.
Тривають роботи з влаштування «мокрого» фасаду, виконані на понад 30%. Завершено роботи по влаштуванню штукатурки.
Роботи з встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання, пожежного захисту, слабострумних мереж та ліфтового обладнання добігають кінця. Завершені роботи з влаштування стяжок.
Ведуться роботи по встановленню насосної станції. Готовність — 85%. Ведуться роботи з монтажу інженерних люків. Готовність — 72%.
Активно ведуться роботи з влаштування закладних деталей огороджень балконів й кошиків під кондиціонери. Встановлені квартирні дверні блоки.

Будинок 2
Завершено роботи з влаштування покрівлі. Фасад світлопрозорий (вхідні групи) — 50%. Фасад світлопрозорий (ПВХ) — 100%. Фасад світлопрозорий (СПОК алюміній) — 100%.
Розпочато роботи по влаштуванню НВФ фасаду. Ведуться роботи з влаштування «мокрих» фасадів. Освітлення фасаду виконане на 75%.
Встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання, пожежного захисту, слабострумних мереж виконано на 90%. Тривають роботи з пусконалагодження ліфтового обладнання.
Завершено роботи по влаштуванню стяжок. Завершено роботи з влаштування штукатурки. Розпочато роботи по влаштуванню закладних деталей огороджень балконів. Готовність — 20%.

Паркінг
Завершуються роботи з монтажу систем спринклерного пожежогасіння. Монтаж систем димовидалення виконаний на 85%.

Внутрішній двір (стилобатна частина)
Завершено роботи з влаштування гідроізоляції.

Зовнішні мережі
Завершуються роботи по встановленню зовнішніх мереж водопостачання. Завершені роботи по встановленню зовнішніх мереж каналізації К1. Активно ведуться роботи по встановленню зовнішніх мереж каналізації. Готовність — 70%.
Майже завершені роботи по встановленню зовнішніх мереж теплопостачання. Готовність — 90%.

Житловий комплекс бізнес-класу Montreal House зводиться в динамічному та насиченому подіями  центральному районі столиці. Різноманітність форм, панорамні вікна, лаконічні деталі – ідеальні пропорції підкреслюють винятковий стиль життя, який панує в будинку. Комплекс складатиметься з одного будинку (поверховість 11-12, 16-17, 20) на 5 секцій та дворівневого підземного паркінгу.   

Секція 1
Ведуться роботи з влаштування монолітного каркаса. Готовність — 93%. На фінальній стадії роботи зі зведення цегляних стін та перегородок. Виконано 90%. Комунікаційні ніші готові на 70%.
Роботи з встановлення вентиляції житлових поверхів виконані на понад 70%. Влаштування системи водопостачання (стояки).  Готовність — 50%. Влаштування системи водовідведення К1.  Готовність — 70%. Влаштування системи водовідведення К2.  Готовність — 70%.

Секція 2
Роботи зі зведення цегляних стін та перегородок завершені. Влаштування комунікаційних ніш також завершене. Роботи по влаштуванню покрівлі виконані на 90%. Влаштування системи Опалення (стояки) завершене.
Завершені роботи зі встановлення металевих вентиляційних каналів житлових поверхів (Без МЗК). Завершено роботи з влаштування системи водопостачання. Також завершені роботи з влаштування систем водовідведення К1та К2.

Секція 3
Зведено стіни та перегородки. Комунікаційні ніші завершені на 80%. Активно ведуться роботи по влаштуванню покрівлі. Влаштування систем опалення (стояки), вентиляції та водопроводу завершене. Влаштування систем водовідведення К1 та К2 також завершено.

Секція 4
Тривають роботи з влаштування монолітного каркаса. Готовність — 93%. Активно ведуться роботи зі зведення стін та перегородок. Ведуться і роботи з влаштування системи опалення. Система вентиляції готова на 80%.
Ведуться роботи з влаштування системи водопостачання (стояки).  Готовність — 50%. Системи водовідведення К1 та К2 готові на 50%.

Секція 5
Активно ведуться роботи по зведенню стін та перегородок. Готовність — 70%. Комунікаційні ніші майже завершені. Ведуться роботи з влаштування системи опалення (стояки).  Готовність — 50%. Майже завершено влаштування системи вентиляції.
Влаштування систем водопостачання готове на 50%. Влаштування системи Водовідведення К1 та К2 завершене на 70%.

Паркінг
Ведуться роботи з влаштування монолітного каркаса. Готовність — 65%.

Комплекс бізнес-класу, який будується за принципом «місто у місті». В KRONA PARK II зведуть 16 будинків та забезпечать всією необхідною інфраструктурою.

Будинок 3
Роботи по влаштуванню монолітного каркаса завершені. Роботи зі зведення стін та перегородок виконані на 85%. Розпочато роботи з влаштування покрівлі.

Будинок 4
Ведуться роботи по влаштуванню монолітного каркаса. Готовність — 85%. Також активно ведуться роботи з влаштування стін та перегородок. Готовність — 40%.

Будинок 6
Завершені роботи з влаштування віконних конструкцій.
Роботи зі встановлення протипожежних та слабострумних систем виконані на понад 90%. Роботи з встановлення стяжок на фінальній стадії.
Роботи з влаштування опалення, водопроводу та каналізації виконані на понад 80%.
Тривають роботи з влаштування «мокрих» фасадів. Готовність понад 71%.

Будинок 7
Роботи з влаштування покрівлі майже завершені. Завершені роботи з монтажу віконних конструкцій. Активно ведуться роботи з влаштування «мокрих» фасадів.
Тривають роботи з влаштування опалення, водопроводу та каналізації. Протипожежні системи встановленні на 90%, а слабострумні системи на понад 90%. Активно ведуться роботи по влаштуванню водопроводу та каналізації.
Встановлення металевих огороджень балконів завершено. Влаштування стяжок виконане на понад 70%.

Будинок 8
Активно ведуться роботи з влаштування монолітного каркаса. Готовність — 75%  Розпочато роботи по влаштуванню стін і перегородок.
 
Будинок 9
Ведуться роботи по влаштуванню монолітного каркаса, виконані на 85%  Розпочато роботи по влаштуванню стін і перегородок.

Будинок 10
Активно ведуться роботи по влаштуванню монолітного каркаса. Готовність — 70%. Розпочато роботи по влаштуванню стін і перегородок.

Будинок 12
Завершені роботи по влаштуванню фундаментів. Розпочато роботи по влаштуванню монолітного каркаса.

Будинок 14
Завершені роботи по влаштуванню випробувальних паль.
 
Житловий комплекс клубного формату з міксом малоповерхових будинків у три поверхи та таунхаусів. Два будинки, що комплексу виконані в європейському мінімалістичному стилі, створюватимуть гармонійний простір для життя та відпочинку

Будинок 1
Завершені роботи зі зведення стін та перегородок. Покрівлю влаштовано на 75%. Завершуються роботи з встановлення віконних конструкцій, вітражні конструкції готові на 20%.
Активно ведуться роботи з влаштування «мокрих» фасадів. Готовність — понад 50%. Тривають роботи з монтажу металевих огороджень балконів (виконано 25%), а монтаж металевих огороджень сходових майданчиків холодних переходів виконаний на 55%.
Тривають роботи зі встановлення систем опалення, водопроводу та каналізації. Системи електропостачання прокладені на майже 40%, протипожежного захисту майже на 70%, а слабострумних мереж майже на 75%.
Ведуться роботи з монтажу ліфтового обладнання. Виконані на 65%. Стяжка готова на 55%. Ведуться роботи з монтажу обладнання насосної станції. Готовність — 90%. Ведуться роботи з монтажу обладнання ІТП. Готовність — 95%.

Будинок 2
Завершені роботи з влаштування каркаса. Влаштування стін та перегородок виконане на понад 85%. Ведуться роботи з монтажу віконних конструкцій. Готовність — 20%. Розпочато роботи по влаштуванню покрівлі.
 
Комплекс складається з чотирьох будинків різної поверховості та пропонує одно-, дво-, три- і чотирикімнатні квартири. Madison Gardens — це сучасна архітектура, оригінальні планування, стійкі конструкції, енергоефективні технології та якісні матеріали.

Будинок 2
Завершені роботи з влаштування «мокрого» фасаду. Роботи з монтажу систем опалення, водопроводу, каналізації та електропостачання майже завершені. Монтаж системи протипожежного захисту виконаний на понад 85%.
Завершуються роботи з влаштування оздоблення місць загального користування. Готовність — 90%.
Завершено роботи з монтажу обладнання помпової станції. Монтаж інженерних люків виконаний на 95%. Завершено роботи з монтажу квартирних дверей.  

Будинок 3
Роботи зі зведення стін та перегородок виконані на 98%. Завершено роботи з влаштування покрівлі. Ведуться роботи з влаштування «мокрих» фасадів. Майже завершені роботи з монтажу світлопрозорих віконних конструкцій.
Прокладання мереж електропостачання готове на понад 75%, влаштування систем пожежогасіння на 70%, слабострумних систем на понад 85%. Роботи з влаштування систем опалення, водопостачання та каналізації виконані на 35%.

Будинок 4
Роботи зі зведення стін та перегородок на фінішній прямій. Завершено роботи з влаштування покрівлі. Віконні конструкції встановлені на 90%.
Влаштування систем опалення, водопостачання та каналізації виконано на 70%, систем електропостачання також на 70%, систем оповіщення пожежної безпеки на 75%, систем слабострумних мереж на понад 70%.
Завершено роботи з влаштування стяжок.