news

Динаміка будівництва об’єктів Alliance Novobud станом на 1 листопада 2022 року

01.11.2022

Kyiv, Ukraine

image
image
image
image
image
Шановні клієнти, як і щомісяця, звітуємо про хід будівництва на усіх наших майданчиках. Надаємо інформацію станом на 1 листопада 2022 року.

Illinsky House, м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 21

Житловий комплекс клубного формату, що зводиться на Подолі — в історичному серці Києва. Два будинки на 125 квартир з підземним паркінгом та просторами для відпочинку.

Будинок 1
Фасад світлопрозорий (вхідні групи) виконаний на 85%. Фасад світлопрозорий (ПВХ) виконаний на 90%. Фасад світлопрозорий (СПОК алюміній) завершений. Ведуться роботи з влаштування НВФ фасаду. Ведуться роботи з встановлення освітлення фасаду, готове на 95%.
Тривають роботи з влаштування «мокрого» фасаду. Роботи виконані на понад 40%. Роботи з встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання, пожежного захисту та слабострумних мереж майже завершені. Завершені роботи й з монтажу ліфтового обладнання.
Активно ведуться роботи з встановлення помпової станції. Готовність — 85%. Монтаж інженерних люків готовий на понад 70%. Ведуться роботи з влаштування закладних деталей огороджень балконів.

Будинок 2
Фасад світлопрозорий (вхідні групи) готовий на 80%. Фасад світлопрозорий (ПВХ) завершений. Фасад світлопрозорий (СПОК алюміній) завершений.
Ведуться роботи з влаштування НВФ фасаду. Готовність — 12%. Ведуться роботи з влаштування «мокрих» фасадів. Виконані на 55%. Освітлення фасаду виконане на 75%.
Встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання, пожежного захисту, слабострумних мереж майже завершене. Тривають роботи з пусконалагодження ліфтового обладнання.
Ведуться роботи з влаштування закладних деталей огороджень балконів. Готовність — 25%.

Паркінг
Роботи з монтажу систем спринклерного пожежогасіння виконані на 90%. Монтаж систем димовидалення завершений на 85%.

Внутрішній двір (стилобатна частина)
Завершено роботи з влаштування захисного шару гідроізоляції.

Зовнішні мережі
Добігають кінця роботи з встановлення зовнішніх мереж водопостачання. Ведуться роботи з встановлення зовнішніх мереж каналізації К2. Готовність — 70%. Майже завершені роботи по встановленню зовнішніх мереж теплопостачання. Готовність — 90%.

Montreal House, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 102 (літера «У»)/вул. Антоновича, 83

Житловий комплекс бізнес-класу Montreal House зводиться в динамічному центральному районі столиці. Комплекс складатиметься з одного будинку (поверховість 11-12, 16-17, 20) на 5 секцій та дворівневого підземного паркінгу.

Секція 1
Монолітний каркас завершений на 93%. Майже завершені роботи зі зведення цегляних стін та перегородок.

Секція 2
Завершуються роботи з влаштування покрівлі. Розпочато роботи з влаштування фасаду.

Секція 3
Завершені роботи зі зведення стін та перегородок. Роботи з монтажу покрівлі готові на 70%.

Секція 4
Монолітний каркас готовий на понад 90%. Активно ведуться роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — 60%.

Секція 5
Активно ведуться роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — 70%. Розпочато роботи з влаштування покрівлі.

Паркінг
Влаштування монолітного каркаса готове на 65%.

KRONA PARK II, м. Бровари, вул. Симоненка Василя, 32

Комплекс бізнес-класу за принципом «місто у місті». В KRONA PARK II зведуть 15 будинків та забезпечать всією необхідною інфраструктурою.

Будинок 3
Майже завершені роботи зі зведення стін та перегородок. Влаштування покрівлі у секції 3.2 готове на 60%. Виконано зворотну засипку фундаментів у секції 3.2.

Будинок 4
Роботи з влаштування монолітного каркаса добігають кінця (основні роботи з моноліту виконані на всіх поверхах). Активно ведуться роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — 50%.

Будинок 6
Роботи з влаштування протипожежних систем та слабострумних мереж майже завершені. Влаштування опалення, водопроводу та каналізації готові на 90%.
Роботи з влаштування «мокрих» фасадів виконані на 85%.

Будинок 7
Роботи з влаштування покрівлі готові на 90%. Активно ведуться роботи з влаштування «мокрих» фасадів. Готовність — 75%.
Тривають роботи з влаштування опалення, водопроводу та каналізації. Протипожежні системи встановленні на 90%, а слабострумні системи на понад 90%.
Влаштування стяжок виконане на понад 85%.

Будинок 8
Активно ведуться роботи з влаштування монолітного каркаса (горизонт 12 поверху). Готовність — 80% Ведуться роботи зі зведення стін і перегородок (3,4, 5 поверхи частково готові).

Будинок 9
Роботи з влаштування монолітного каркаса майже завершені (основні роботи з моноліту виконані на всіх поверхах, виконується бетонування вертикальних елементів виходу на покрівлю). Ведуться роботи зі зведення стін та перегородок.

Будинок 10
Роботи з влаштування монолітного каркаса виконані на 75% (горизонт 14-го поверху). Ведуться роботи зі зведення стін і перегородок (3 та 4 поверхи частково готові).

Будинок 12
Ведуться роботи з влаштування монолітного каркаса.

Будинок 14
Завершені роботи з влаштування випробувальних паль.

«Лавандовий», м. Бровари, вул. В. Чорновола

Житловий комплекс клубного формату з міксом малоповерхових будинків у три поверхи та таунхаусів. Два будинки виконані в європейському мінімалістичному стилі й створюватимуть гармонійний простір для життя та відпочинку.

Будинок 1
Завершені роботи з влаштування монолітного каркаса. Покрівлю влаштовано на 75%. Добігають кінця роботи з встановлення віконних конструкцій.
Активно ведуться роботи з влаштування «мокрих» фасадів. Готовність — понад 65%. Монтаж металевих огороджень балконів готовий на 25%, а монтаж металевих огороджень сходових майданчиків холодних переходів виконаний на 70%.
Тривають роботи зі встановлення систем опалення, водопроводу та каналізації. Роботи з встановлення систем електропостачання та протипожежного також тривають. Водопровід та каналізація готові на 70%. Електропостачання готове на 40%. Системи протипожежного захисту готові на 65%. Слабострумні мережі виконані на 75%.
Стяжки готові на 60%. Ведуться роботи з монтажу ліфтового обладнання. Готовність — 65% (7 ліфтів змонтовано). Майже завершений монтаж обладнання помпової станції. Тривають роботи з монтажу обладнання ІТП. Готовність — 90%.

Будинок 2
Зведення стін та перегородок завершене на 90%. Ведуться роботи з влаштування покрівлі. Готовність — 18%.

Madison Gardens, м. Бровари, вул. Київська

Комплекс складається з чотирьох будинків різної поверховості та пропонує одно-, дво-, три- та чотирикімнатні квартири. Madison Gardens — сучасна архітектура, оригінальні планування, енергоощадні технології та якісні матеріали.

Будинок 2
Роботи з монтажу систем опалення, водопроводу, каналізації майже завершені. Завершені роботи й з монтажу системи електропостачання. Монтаж системи протипожежного захисту добігає кінця.
Активно ведуться роботи з влаштування оздоблення місць загального користування. Готовність — 95%. Завершені роботи з монтажу обладнання помпової станції, інженерних люків та квартирних дверей.
Благоустрій готовий на 80%.

Будинок 3
Майже завершені роботи зі зведення стін та перегородок. Ведуться роботи з влаштування «мокрих» фасадів. Готовність — 50%. На фінальній стадії роботи з монтажу світлопрозорих віконних конструкцій.
Прокладання мереж електропостачання готове на 75%, влаштування систем пожежогасіння на 70%, слабострумних систем на понад 85%. Активно ведуться роботи з влаштування систем опалення, водопостачання та каналізації.

Будинок 4
Майже завершені роботи зі зведення стін та перегородок. Віконні конструкції встановлені на 95%.
Влаштування систем опалення, водопостачання та каналізації виконано на 75%, систем електропостачання та систем оповіщення пожежної безпеки також на 75%.
Ведуться роботи з монтажу ліфтів.