news

Alliance Novobud презентував весняний фотопроєкт «Жінки у великому місті»

24.03.2023

Kyiv, Ukraine

image
image
image

Початок весни в Alliance Novobud вирішили зустріти по-особливому. Ми запросили на будмайданчик концептуального житлового проєкту Montreal House трьох успішних жінок — маркетологинь великих компаній — для участі у весняному фотопроєкті «Жінки у великому місті».

Організатори запропонували героїням приміряти на себе життя у Montreal House, який будується в центральному районі Києва, адже саме такі цілеспрямовані та амбітні люди — потенційні резиденти комплексу.

Проєкт, присвячений новій урбаністиці Києва, весні та мріям, вийшов на шпальтах лайфстайл медіа Наш Київ. Героїні фотосесії також поділилися думками, якою є їхня квартира мрії, що для них означає вислів «Життя в ритмі міста» та чи існує work & life баланс. Фотоконтент створив фотограф Андрій Заводов.

Житловий проєкт Montreal House — гідний представник столичної нерухомості бізнес-класу. Саме тут реалізують розкішне лобі з висотою стелі 9 метрів, функціональні громадські простори, експлуатовані дахи, внутрішній сад для відпочинку тощо. Будинок зводиться в центральному районі столиці — поряд з історичними пам’ятками та музеями, сучасними бізнес-центрами, вишуканими ресторанами та кав’ярнями, бутиковими галереями тощо.

Детальніше про умови придбання житлової та комерційної нерухомості в проєкті Montreal House в офісі продажу за адресою: вул. Іллінська, 22 та за номером телефону +38 (044) 344 06 95.