news

Alliance Novobud оголосив про старт продажу комерційних приміщень в Montreal House та Illinsky House

15.02.2023

Kyiv, Ukraine

У лютому Alliance Novobud оголосив про старт продажу комерційних приміщень в Montreal House та в клубному будинку Illinsky House.

Один із кращих житлових столичних проєктів — Montreal House — розміщений у центральному районі Києва та поруч з Костелом Святого Миколая. Середньостатистичний резидент Montreal House — молоді сім’ї та люди середнього віку, тож недарма, проєктуючи комплекс, ми запланували достатньо велике та зручне приміщення під групи короткотривалого перебування дітей дошкільного віку (дитячий садочок).

Дитячий садочок займе частину трьох поверхів комплексу — другого цокольного, першого та другого. Загальна площа приміщень — 1 478,75 м2 (другий цокольний поверх 706,32 м2, перший поверх 460,01 м2 та другий поверх 312,42 м2). Спроєктовано розміщення всіх необхідних приміщень: ігрових, спалень, адміністративних кімнат, буфету, кухні, санвузлів, комор тощо.  Майбутній дитячий садочок може стати ідеальним для розвитку як нового, так і бізнесу з досвідом.

Клубний будинок Illinsky House, що зводиться на Подолі, це не лише місце для комфортного й осмисленого проживання, а й локація для вдалого бізнесу. На перших поверхах будинків облаштують бутикову галерею й дворівневий преміальний  готель.

Загальна площа приміщення під готель становить 756,50 м2. На території закладу запроєктовані приміщення під лобі та кафе-бар, адміністративні площі та 7 номерів.

Готель у клубному будинку на Подолі приваблюватиме не лише своїм унікальним розміщенням, а й панорамними краєвидами з вікон номерів на Дніпро. Прогулянки набережною та вуличками-лабіринтами, наповненими історією й архітектурою, стануть приємним доповненням до проживання у комфортабельних номерах з преміальним сервісом. Завершення будівництва клубного будинку Illinsky House заплановане на квітень поточного року, тож зовсім скоро потрібно розпочинати оздоблювальні роботи та підготовку до відкриття.

Запрошуємо інвесторів на зустріч, аби обговорити умови співпраці. Зв’яжіться з нашим експертом з нерухомості за номером телефону: +38 044 344 06 93