news

Динаміка будівництва об’єктів «Альянс Новобуд» станом на 1 вересня 2022 року

01.09.2022

Kyiv, Ukraine

image
image
image
image
image

Сьогодні ми звітуємо про хід будівництва на усіх наших майданчиках станом на 1 вересня 2022 року.

 

Illinsky House, м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 21

Житловий комплекс клубного формату, що зводиться в історичному серці Києва. Два будинки на 125 квартир з підземним паркінгом та просторами для відпочинку.

Будинок 1

Роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду виконані на понад 45%. Роботи з освітлення фасаду підходять до фіналу — готовність 98%. Тривають роботи з влаштування «мокрого» фасаду, виконано понад 30% робіт. Добігає до кінця й штукатурення стін, виконано 85% робіт.

Роботи з встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання та пожежного захисту, слабострумних мереж та ліфтового обладнання виконані на понад 95%. Завершуються роботи з влаштування стяжок.

Готовність робіт з монтажу інженерних люків складає понад 70%.

Ведуться роботи з влаштування закладних деталей огороджень балконів й кошиків під кондиціонери.

Будинок 2

Ведуться роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду. Тривають роботи з влаштування «мокрих» фасадів, виконано на 30%. Освітлення фасаду виконане на 75%.

Встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання, пожежного захисту та слабострумних мереж виконане на 90%. Тривають роботи з пусконалагодження ліфтового обладнання.

Влаштування стяжок на фінішній прямій й становить понад 95%. Влаштування штукатурки триває, готовність понад 75%. Активно ведуться роботи з влаштування закладних деталей огороджень балконів.

Паркінг

Монтаж систем спринклерного пожежогасіння на фінішній прямій та становить понад 90%. Монтаж систем димовидалення виконаний на 85%.

Внутрішній двір (стилобатна частина)

Завершено роботи з влаштування гідроізоляції.

Зовнішні мережі

Роботи з встановлення зовнішніх мереж водопостачання та каналізації виконані на 90%. Також завершуються роботи з встановлення зовнішніх мереж теплопостачання.

 

Montreal House, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 102 (літера «У»)/вул. Антоновича, 83

Житловий комплекс бізнес-класу Montreal House зводиться в динамічному та насиченому подіями центральному районі столиці. Різноманітність форм, панорамні вікна, лаконічні деталі – ідеальні пропорції підкреслюють винятковий стиль життя, який панує в будинку. Комплекс складатиметься з одного будинку (поверховість 11-12, 16-17, 20) на 5 секцій та дворівневого підземного паркінгу.   

Секція 1

Розпочато роботи з влаштування вертикальних архітектурних елементів 16-го поверху. Готовність — 15%. Триває зведення цегляних стін та перегородок. Виконано 85%.

Роботи з встановлення металевих вентиляційних каналів житлових поверхів виконані на понад 60%. В процесі влаштування вертикальних стояків водовідведення. Роботи виконані на 60%.

Активно ведуться роботи з влаштування вертикальних стояків опалення поверху. Вони також виконані на понад 60%.

Секція 2

Зведено 95% цегляних стін та перегородок.

Роботи зі встановлення металевих вентиляційних каналів житлових поверхів виконані на 80%. Тривають роботи з влаштування вертикальних стояків водовідведення. Ведуться роботи 3 влаштування гідроізоляції покрівлі 70%.

Секція 3

Зведено 95% цегляних стін та перегородок.

Роботи зі встановлення металевих вентиляційних каналів житлових поверхів виконані на 80%. Роботи з влаштування вертикальних стояків водовідведення виконані на 80%. Ведуться роботи 3 влаштування гідроізоляції покрівлі 50%.

Секція 4

Роботи з влаштування вертикальних елементів 20-го поверху виконані на 50%. Тривають й роботи зі зведення цегляних стін та перегородок. Готовність майже 50%.

На понад 60% виконані роботи з влаштування металевих вентиляційних каналів житлових поверхів. Тривають роботи з влаштування вертикальних стояків водовідведення. Виконані на 50%.

Секція 5

Ведуться роботи з влаштування парапетних елементів 18-го житлового поверху. Готовність — 80%.

Тривають й роботи зі зведення цегляних стін та перегородок. Готовність понад 65%.

На 80% виконані роботи з влаштування металевих вентиляційних каналів житлових поверхів. Тривають роботи з влаштування вертикальних стояків водовідведення.

 

KRONA PARK II, Київська область, м. Бровари, вул. Симоненка Василя, 32

Комплекс бізнес-класу, який будується за принципом «місто у місті». В KRONA PARK II зведуть 16 будинків та забезпечать всією необхідною інфраструктурою.

Будинок 3

Роботи по влаштуванню монолітного каркаса на фінальній стадії, роботи виконані майже на 100%. Роботи зі зведення стін та перегородок виконані на 85%.

Будинок 4

Роботи з влаштування вертикальних елементів на рівні 10-го поверху виконані на 85%. Ведуться роботи з влаштування стін та перегородок. Готовність — 20%.

Будинок 6

Майже завершені роботи з влаштування віконних конструкцій. Готовність понад 90%.

Роботи зі встановлення протипожежних систем виконані на понад 70%, слабострумних систем на понад 85%. Роботи з встановлення стяжок виконані на понад 95%.

На фінальній стадії роботи з влаштування опалення, водопроводу та каналізації.

Тривають роботи з влаштування «мокрих» фасадів. Готовність понад 35%.

Будинок 7

Роботи з влаштування покрівлі майже завершені. Монтаж віконних конструкцій добігає кінця й становить понад 95%.

Тривають роботи з влаштування опалення, водопроводу та каналізації. Протипожежні системи встановленні на майже 50%, а слабострумні системи на понад 80%.

Металеві огородження балконів виконані на понад 90%. Влаштування стяжок виконане на понад 45%.

Будинок 8

Активно ведуться роботи з влаштування вертикальних елементів 9-го поверху першої секції. Готовність — 50%.

Роботи з влаштування плити перекриття на рівні 9-го поверху другої та третьої секцій виконані на 85%.

Будинок 9

Виконано 30% робіт з влаштування плити перекриття 11-го поверху.

Будинок 10

Ведуться роботи по влаштуванню вертикальних елементів 10-го поверху. Готовність — 40%.

Будинок 12

Завершені роботи з влаштування пальового поля. Ведуться роботи з влаштування плитного ростверку Секції 2. Готовність — 95%. Активно ведуться роботи з влаштування вертикальних елементів цокольного поверху.

Будинок 14

Роботи з влаштування випробувальних паль виконані на понад 70%.

 

«Лавандовий», м. Бровари, вул. В. Чорновола

Житловий комплекс клубного формату з міксом малоповерхових будинків у три поверхи та таунхаусів. Два будинки, що комплексу виконані в європейському мінімалістичному стилі, створюватимуть гармонійний простір для життя та відпочинку

Будинок 1

Майже завершені роботи зі зведення стін та перегородок. Покрівлю влаштовано на 55%. Активно ведуться роботи з встановлення віконних конструкцій, а вітражні конструкції готові на 20%.

Роботи з влаштування «мокрих» фасадів тривають. Готовність понад 40%. Стартував монтаж металевих огороджень балконів (виконано 25%), а монтаж металевих огороджень сходових майданчиків холодних переходів виконаний на 55%.

Роботи зі встановлення систем опалення, водопроводу та каналізації виконані на майже 70%. Системи електропостачання прокладені на майже 40%, протипожежного захисту майже на 70%, а слабострумні мережі майже на 75%.

Монтаж ліфтового обладнання виконаний на 65%. Стяжка готова на понад 55%. Ведуться роботи з монтажу обладнання ІТП. Готовність — 85%.

Будинок 2

Роботи з влаштування каркаса на фінальній стадії. Влаштування стін та перегородок виконане на понад 85%.

 

Madison Gardens, м. Бровари, вул. Київська

Комплекс складається з чотирьох будинків різної поверховості та пропонує одно-, дво-, три- і чотирикімнатні квартири. Madison Gardens — це сучасна архітектура, оригінальні планування, стійкі конструкції, енергоефективні технології та якісні матеріали.

Будинок 2

Майже завершені роботи з влаштування «мокрого» фасаду. Роботи з монтажу систем опалення, водопроводу та каналізації, електропостачання виконані на понад 95%. Монтаж системи протипожежного захисту виконаний на понад 85%.

Ведуться роботи з влаштування оздоблення місць загального користування. Готовність — 40%.

Завершують роботи з монтажу обладнання помпової станції, готовність понад 90%. Монтаж інженерних люків виконаний на 85%. На фінальній стадії роботи з монтажу квартирних дверей.  

Будинок 3

Роботи зі зведення стін та перегородок майже завершені. Покрівлю влаштували на 93%. Роботи з влаштування «мокрих» фасадів виконані на понад 35%. Роботи з монтажу світлопрозорих віконних конструкцій на фінішній прямій.

Прокладання мереж електропостачання готове на понад 75%, влаштування систем пожежогасіння на 70%, слабострумних систем на понад 85%. Роботи з влаштування систем опалення, водопостачання та каналізації тривають.

Будинок 4

Завершуються роботи зі зведення стін та перегородок. Ведуться роботи з влаштування покрівлі виконані на 95%, віконні конструкції встановлені на 85%.

Влаштування систем опалення, водопостачання та каналізації виконано на 50%, систем електропостачання на 45%, систем оповіщення пожежної безпеки на 75%, систем слабострумних мереж на понад 30%.

Влаштування стяжок виконане на 90%.