news

Динаміка будівництва об’єктів «Альянс Новобуд» станом на 1 серпня 2022 року

01.08.2022

Kyiv, Ukraine

image
image
image
image
image

«Альянс Новобуд» одним з перших девелоперів відновив роботу на будівельних майданчиках після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України. На початку квітня наші будівельники стали прикладом мужності та стійкості для інших гравців ринку.

Сьогодні ми звітуємо про хід будівництва на усіх наших майданчиках станом на 1 серпня 2022 року.

Illinsky House, м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 21

Житловий комплекс бізнес-класу, що зводиться у самому серці Подолу. Два будинки на 125 квартир з підземним паркінгом та просторами для відпочинку.

Будинок 1

Роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду виконані на понад 40%. Роботи з освітлення фасаду підходять до фіналу. Його готовність 95%. Тривають роботи з влаштування «мокрого» фасаду, виконано понад 20% робіт. Добігає до кінця й штукатурення стін, виконано 80% робіт.

Роботи з встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання та пожежного захисту, слабострумних мереж та ліфтового обладнання виконані на понад 90%. Завершуються й роботи з влаштування стяжок.

В процесі роботи з встановлення помпової станції. Готовність робіт — 85%. Готовність робіт з монтажу інженерних люків складає понад 65%.

Стартували роботи з влаштування закладних деталей огороджень балконів й кошиків під кондиціонери.

Будинок 2

Стартували роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду. Тривають роботи з влаштування «мокрих» фасадів, виконано на 25%. Освітлення фасаду виконане на 70%.

Встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання, пожежного захисту та слабострумних мереж виконане на 90%. Тривають роботи з пусконалагодження ліфтового обладнання.

Влаштування стяжок на фінішній прямій й становить понад 90%. Влаштування штукатурки триває, готовність майже 60%. Стартували роботи з влаштуванню закладних деталей огороджень балконів.

Паркінг

Монтаж систем спринклерного пожежогасіння на фінішній прямій та становить 90%. Монтаж систем димовидалення виконаний на 80%.

Внутрішній двір (стилобатна частина)

Завершено роботи з влаштування гідроізоляції.

Зовнішні мережі

Роботи з встановлення зовнішніх мереж водопостачання та каналізації виконані на 90%. Також завершуються роботи з встановлення зовнішніх мереж теплопостачання.

 Montreal House, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 102 (літера «У»)/вул. Антоновича, 83

Житловий комплекс бізнес-класу Montreal House зводиться в динамічному та насиченому подіями  центральному районі столиці. Комплекс складатиметься з одного будинку (поверховість 11-12, 16-17, 20) на 5 секцій та дворівневого підземного паркінгу.   

Секція 1

Завершуються роботи з влаштування плити перекриття 16-го поверху. Готовність — 80%. Триває зведення цегляних стін та перегородок. Виконано 60%.

Роботи з встановлення металевих вентиляційних каналів з 9-го по 11-й поверхи виконані на майже 40%. В процесі влаштування вертикальних стояків водовідведення з 8-го по 10-й поверх.

Стартували роботи з влаштування вертикальних стояків опалення 4-го поверху.

Роботи з влаштування «мокрих» фасадів завершені.

Секція 2

Зведено 75% цегляних стін та перегородок.

Роботи зі встановлення металевих вентиляційних каналів з 8-го по 11-й поверхи виконані на майже 40%. Тривають роботи з влаштування вертикальних стояків водовідведення з 9-го по 10-й поверх.

Роботи з влаштування «мокрих» фасадів завершені.

 Секція 3

Зведено 75% цегляних стін та перегородок.

Роботи зі встановлення металевих вентиляційних каналів з 8-го по 11-й поверхи виконані на майже 40%. Тривають роботи з влаштування вертикальних стояків водовідведення з 9-го по 10-й поверх.

Секція 4

Роботи з влаштування вертикальних елементів 18-го поверху виконані на 50%. Тривають й роботи зі зведення цегляних стін та перегородок. Готовність майже 50%.

На майже 40% виконані роботи з влаштування металевих вентиляційних каналів з 10-го по 13-й поверх. Тривають роботи з влаштування вертикальних стояків водовідведення з 9-го по 10-й поверх.

Секція 5

Роботи з влаштування вертикальних елементів 18-го поверху виконані на 50%. Тривають й роботи зі зведення цегляних стін та перегородок. Готовність понад 60%.

На майже 40% виконані роботи з влаштування металевих вентиляційних каналів з 11-го по 14-й поверх. Тривають роботи з влаштування вертикальних стояків водовідведення з 9-го по 10-й поверх.

KRONA PARK II, м. Бровари, територія 3-го мікрорайону IV житлового району вул. В. Чорновола та вул. Київська

Продовження легендарного житлового комплексу KRONA PARK, який став надзвичайно популярним серед клієнтів «Альянс Новобуд». В KRONA PARK II зведуть 16 будинків та наземний паркінг. 

Будинок 3

Завершуються роботи по влаштуванню монолітного каркаса. Роботи зі зведення стін та перегородок виконані на 75%.

Будинок 4

Роботи з влаштування вертикальних елементів на рівні 10-го поверху виконані на 80%. Стартували роботи з влаштування стін та перегородок. Готовність — 15%.

Будинок 6

Встановлення віконних конструкцій на фінальному етапі. Готовність понад 90%.

Роботи зі встановлення протипожежних систем виконані на понад 60%, слабострумневих систем на понад 80%. Роботи з встановлення стяжок виконані на понад 90%.

На понад 75% виконані роботи з влаштування опалення, а водопроводу на каналізації на майже 90%. 

Тривають роботи з влаштування «мокрих» фасадів. Готовність майже 30%.

Будинок 7

Роботи з влаштування покрівлі виконані на понад 80%. Монтаж віконних конструкцій добігає кінця й становить 95%.

Тривають роботи з влаштування опалення, водопроводу та каналізації. Протипожежні системи встановленні на 45%, а слабострумневі системи на понад 80%.

Металеві огородження балконів виконані на 90%. Влаштування стяжок виконане на понад 30%.

Будинок 8

Стартували роботи з влаштування вертикальних елементів 7-го поверху першої секції.

Роботи з влаштування плити перекриття на рівні 6-го поверху другої та третьої секцій виконані на 85%.

Будинок 9

Виконано 30% робіт з влаштування вертикальних елементів 8-го поверху.

Будинок 10

Роботи з влаштування плити перекриття 7-го поверху добігають кінці. Готовність — 85%.

Будинок 12

Виконані 65% робіт з влаштування пальового поля. Роботи з влаштування плитного ростверка першої секції виконані на 80%. 

Будинок 14

Ведуться земляні роботи.

«Лавандовий», м. Бровари, вул. В. Чорновола, 8A

Житловий комплекс клубного формату з міксом малоповерхових будинків у три поверхи та таунхаусів. Два будинки комплексу виконані в європейському мінімалістичному стилі.

Будинок 1

Роботи зі зведення стін та перегородок на фінішній прямій. Покрівлю влаштовано майже на 50%. Віконні конструкції також встановлені на 50%, а вітражні конструкції на 20%.

Роботи з влаштування «мокрих» фасадів тривають. Готовність понад 30%. Стартував монтаж металевих огороджень балконів (виконано 18%), а монтаж металевих огороджень сходових майданчиків холодних переходів виконаний на 45%.

Роботи зі встановлення систем опалення, водопроводу та каналізації виконані на понад 60%. Системи електропостачання прокладені на понад 30%, протипожежного захисту майже на 60%, а слабострумневі мережі майже на 60%.

Монтаж ліфтового обладнання виконаний майже на 40%. Стяжка готова на понад 40%. Монтаж обладнання помпової станції становить 90%, а монтаж обладнання ІТП на 85%.

Будинок 2

Роботи з влаштування каркаса на фінальній стадії. Влаштування стін та перегородок виконане на понад 35%.

Madison Gardens, м. Бровари, вул. Київська

Комплекс складається з чотирьох будинків різної поверховості та пропонує одно-, дво-, три- і чотирикімнатні квартири. Також є можливість придбати дворівневі квартири з терасами.

Будинок 2

Влаштування «мокрого» фасаду виконане на 95%. Роботи з монтажу систем опалення, водопроводу та каналізації, електропостачання виконані також на 95%. Монтаж системи протипожежного захисту виконаний на понад 80%.

Штукатурні роботи практично виготовлені. Завершують роботи з монтажу обладнання помпової станції, готовність 90%. Монтаж інженерних люків виконаний на 80%. Завершуються роботи з монтажу квартирних дверей.  

Будинок 3

 Роботи зі зведення стін та перегородок практично завершені. Покрівлю влаштували на 90%. Роботи з влаштування «мокрих» фасадів виконані на понад 20%. Роботи з монтажу світлопрозорих віконних конструкцій на фінішній прямій.

Прокладання мереж електропостачання готове на понад 70%, влаштування систем пожежогасіння на 65%, слабострумних систем на понад 80%. Роботи з влаштування систем опалення, водопостачання та каналізації тривають.

Будинок 4

Завершуються роботи зі зведення стін та перегородок. Ведуться роботи з влаштування покрівлі виконані на 90%, віконні конструкції встановлені на майже 80%.

Влаштування систем опалення, водопостачання та каналізації виконано на понад 40%, систем електропостачання на понад 35%, систем оповіщення пожежної безпеки на 75%, систем страбострумних мереж на понад 20%.

Влаштування стяжок виконане на майже 90%.